Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

17

0 hozzászólás

Új karakterbemutatót kapott a Street Fighter 6

A világ talán leghíresebb verekedős játékában egy visszatérő és egy újonc is bemutatkozott.

 

A Capcom egy ideje már dolgozik a világ talán leghíresebb verekedős játékának legújabb, hatodik számozott epizódján. Az esportolók körében is nagy érdeklődéssel várt Street Fighter 6-ot csak nemrégiben leplezték le, azóta lassan szivárognak a hírek róla.

 

Most épp egy vadonatúj előzetes érkezett meg a világhálóra. Ebben két harcos mutatkozik be, akik így garantáltan szerepelni fognak a játékban. Az egyikük Juri, aki egy visszatérő karakter. Juri kissé pszichotikus, harc közben csak az motiválja, hogy minél nagyobb szenvedést okozzon ellenfelének és élvezhesse a látványt.
 


A másik karakter Kimberly, aki abszolút újoncként debütál a játékban. Kimberly egy ninja, aki imádja a ’80-as éveket. Ezért harc közben walkmanről hallgat zenét és szereti festékszóró flakonból lefújni az ellenfeleit. De persze közben a pofonok sem maradnak el.

 

A Street Fighter 6-ban lassan egyre több karakterben lehetünk biztosak. Juri és Kimberly olyan már bejelentett harcosok mellé érkeznek, mint Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie és Guile. A játék valamikor 2023-ban jelenhet meg PC-re és konzolokra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!