Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

14

0 hozzászólás

Holnap rendezik a Red Bull Solo Q második online selejtezőjét

A League of Legends 1v1-es versenyének győztese végül Londonban képviselheti hazánkat.

 

Már javában zajlanak az idei Red Bull Solo Q, vagyis az egy az egy elleni League of Legends bajnokság hazai online selejtezői. Az első selejtezőkörre még április 1-én került sor, a második kör pedig holnap, április 15-én lesz. Erre akár még most is lehet regisztrálni.

 

A versenyzők egyedül szállnak szembe egymással, vagyis ezúttal nem ötfős csapatok bajnokságáról van szó. A cél most is az, hogy kétszer legyőzzük aktuális ellenfelünket vagy elpusztítsuk a tornyát. Akinek ez sikerül, az győztesként kerül ki az összecsapásból.

A két selejtezőkörből összesen tizenhatan juthatnak be a hazai döntőbe. Erre április 23-án kerül majd sor a Gamerland valamelyik helyszínén. Itt már nem online, hanem élőben csaphatnak össze hazánk legjobb szóló LoL-játékosai.

 

Aki a magyar döntőben diadalmaskodik, lehetőséget kap, hogy képviselje hazánkat a május 18-21. között Londonban megrendezésre kerülő nemzetközi világdöntőn. Az első selejtezőkörből nyolc játékos jutott be a magyar döntőbe: Blackii, Blueboar, Crea, Hellaw, Kakaobab, Kooovi, NiemannlsClean és Robenong.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!