Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

29

0 hozzászólás

Megvan a Gran Turismo World Finals végső győztese

A versenysorozatot egy nagy fináléval zárták le a hétvégén, itt Coque Lopez lett a végső befutó.

 

Az esportolók körében a szimulátorok és az autóversenyek is kiemelt népszerűségnek örvendenek. Ezek között is előkelő helyen áll a Polyphony Digital játéka, a Gran Turismo széria, amelynek hetedik számozott epizódja idén tavasszal jelent meg. Idén is megrendezték a Gran Turismo World Series versenysorozatot, amelynek fináléját ezen a hétvégén tartották.

 

A Gran Turismo World Finals igen izgalmas csatát hozott három regionális bajnok között. Ázsiából Takuma Miyazano, Európából Coque Lopez, míg Amerikából Angel Inostroza állt a rajtrács első három helyén. A trió végig igen kiélezett versenyt folytatott egymással, amelynek végén egy utolsó körös nagy előzéssel Coque Lopez ért célba elsőként. Ezzel először nyerte meg a Gran Turismo World Seriest.
 


Az eseménynek azért is volt kiemelt jelentősége, mert a franchise idén ünnepli fennállása 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból a sorozat megalkotója, Kazunori Yamauchi is jelen volt a versenyen, ahol egy interjúban érdekes kijelentést tett.

 

A veterán fejlesztők arról kérdezték, hogy a Sony többi nagy exkluzív címéhez (mint a God of War vagy az Uncharted) hasonlóan várható-e a jövőben, hogy a Gran Turismo 7 is ellátogasson PC-re. Yamauchi erre azt felelte: abszolút, jelenleg is ennek lehetőségét vizsgáljuk. v

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!