Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

29

0 hozzászólás

Bődületesen gyors monitorral jelentkezik az ASUS

A ROG PG259QN 360Hz-en pörög, kifejezetten az esportolóknak szánják.


360Hz, vagyis másodpercenként 360 képfrissítés. Ezt ígéri az ASUS új, kifejezetten esportolóknak szánt monitorja, a ROG PG259QN. A gyártó persze mindezért nem kevés pénzt vár cserébe.

 

A ROG PG259QN „csak” 24,5 hüvelykes átmérővel bír, tehát gamer monitorok között szinte már apróságnak számít. Az IPS-panel felbontása is „csak” 1920*1080 pixel, de ezt képes 360Hz-en kezelni, így egy megfelelően kőkemény vasat alátéve a játékokból is akadozás és darabolódás nélkül sajtolhatunk ki 360 képkockát másodpercenként.
 


Minden más tekintetben az elvárható minimumot hozza a monitor: 400nit fényerő, HDR10-támogatás, 1 ms-os válaszidő, valamint Nvidia G-Sync támogatás is jár hozzá. Portok tekintetében egyetlen DisplayPort 1.4 mellé két HDMI 2.0 és két USB 3.0 is helyet kapott a jack társaságában.

 

Az ASUS tehát ismét egy olyan eszközt tett le az asztalra, amely joggal hívja fel magára a figyelmet képességeivel. Ugyanakkor szintén jó ASUS-os szokáshoz hűen ezért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni: a PG259QN nem kevesebb, mint 700 dolláros ajánlott fogyasztói áron fog a boltok polcaira kerülni szeptemberben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!