Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

30

0 hozzászólás

Hangulatos előzetest kapott a Fort Solis

A sci-fi túlélőhorrorban Troy Baker és Roger Clark is szerepel.

 

A Fallen Leaf stúdió műhelyében készül az év egyik legígéretesebb kalandjátéka, amely valamikor a nyáron jelenhet meg. A Fort Solis a minap új előzetest kapott, amely először mutat részleteket a játékmenetből és a várható hátborzongató hangulatból is.

 

A sztori a Marson játszódik, ahol az emberiség bányatelepeket hozott léptre. Az egyik ilyen teleppel aztán megszakad a kapcsolat, így a helyszínre küldik Jack Leary mérnököt, hogy járjon utána a dolgoknak. Csakhogy a helyszínre érve hátborzongató dolgokat talál.
 


A játékosok az egész bányatelepet töviről hegyire bejárhatják. Lemerészkedhetnek a tárnákba, felfedezhetik a laborokat és a lakószárnyakat. Arra is lesz lehetőség, hogy a felszínre kimerészkedjenek. Ám az egész játék során végig feszült lesz a hangulat és sosem tudhatjuk, hogy miféle borzalom szabadul a nyakunkba a következő sarkon túl.

 

A Fort Solis nagyon hangulatos játéknak ígérkezik. A fejlesztésben a videojátékos körökben nagyon kedvelt Troy Baker és Roger Clark is részt vesz, akik a főszereplőket fogják alakítani. A fenti trailerből kiderül, milyen élményre készülhetünk idén nyáron, amikor kizárólag PC-re megjelenik a játék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!