Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

29

0 hozzászólás

Felgyorsul az új generációs The Division 2

A Ubisoft a játék következő frissítésével sokat javít az új konzolok teljesítményén.


A 2019 tavaszán megjelent The Division 2 már sokkal összeszedettebb volt, mint a néhány évvel korábbi első rész. Persze még így is bőven volt min csiszolni az elmúlt két évben, így mostanra egy nagyon kiforrott és hosszú távon is szórakoztató játékot lehet megkaparintani. És persze már elérhető PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

 

Köszönhetően az új konzolok visszafelé kompatibilitásának, a The Division 2 is azonnal játszható volt rajtuk a megjelenésük napjától. Csakhogy sok más fejlesztőhöz hasonlóan a Ubisoft is szerette volna, ha a játékuk ki is használná az új konzolokban lapuló erőt.
 


Ezért egy új frissítéssel készülnek, amely jövő héten érkezhet meg. Ennek telepítése után a The Division 2 teljesítménye sokat fog javulni az új konzolokon. Az ígéretek szerint 4K-s felbontást és stabil 60 fpst kapunk majd szemben az előző generáció 1080p-s felbontásával és 30 fps limitével.

 

A The Division 2 egyébként jövő héten egy új eseménynek is otthont ad majd. Mivel a Resident Evil idén már 25. évfordulóját ünnepli, a The Division 2-ben különleges eseménnyel tisztelegnek előtte. Ennek keretében sok exkluzív kozmetikai kiegészítőt és fegyverskint lehet majd megszerezni Washington utcáin.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!