Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

19

0 hozzászólás

Bemutatkozott az EA Sports FC 25

A fociszimulátor borítóján Jude Bellingham lesz a főszereplő.

 

Az EA Sports idén ősszel sem hagyja pihenni a foci szerelmeseit, nekik szól a szeptemberben érkező EA Sports FC 25. Ez a FIFA széria szellemi örökösének második iterációja lesz, amely egy nagyon látványos trailerben mutatkozott be.

 

Az alábbi video konkrét játékmenetet nem mutat, viszont azt igen, hogy a Frostbite motor még mindig megdöbbentő dolgokra képes. Ami a játékot illeti, az egyik legfontosabb újítás a Rush játékmód, amely egy öt az öt elleni multiplayer opciót takar. Szintén új az FC IQ rendszer, amely mesterséges intelligenciával vezérli a focistákat a pályán valós csapatoktól származó adatokra alapozva.
 


Örömteli újítás, hogy a hagyományos karrier játékmódba végre bekerültek a női csapatok is. A női labdarúgás már évek óta ott van a játékban, de ilyen formában korábban még nem építették be. Most viszont teljes edzői és játékos karriert is végigjátszhatunk a nők között is.

 

Az EA Sports FC 25 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készül. A premierre szeptember 27-én kerül majd sor. Az EA Play előfizetői már szeptember 20-án megkapják a játékot egy tíz órás próbaverzió formájában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!