Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

18

0 hozzászólás

Új előzetesen a Spider-Man: Miles Morales

Nem csak Peter Parker lehet Pókember, Miles Moralesnek is megvannak a maga kis trükkjei.

 

Az Insomniac Games egészen pazar videojátékot csinált mindenki kedvenc Pókemberéről, sokak szerint a valaha készült legjobbat. És most könnyen lehet, hogy a folytatás még erre is rátesz majd egy lapáttal. A Spider-Man: Miles Morales új előzetest kapott.

 

A 2018-ban megjelent Spider-Manben csak amolyan mellékszerepben ismerhettük meg Miles Moralest, aki felett az irányítást is át tudtuk egy időre venni. Mostanra kiderült, hogy a készítők valójában igen komoly szerepet szántak neki, így az alapjátékban csak amolyan felvezetőnek szánták a jeleneteit.
 


Ugyanis a most készülő folytatásban már ő lesz a főhős. A Spider-Man: Miles Morales nagyjából egy évvel a 2018-as játék eseményei után veszi fel a fonalat, a hősködés színhelyét pedig Manhattanből Harlembe helyezi át. Itt tengeti napjait Miles, akinek az anyja helyi politikai babérokra tőr, neki pedig újdonsült szuperhősként kell vigyáznia a környékre.

 

A PlayStation 5 bemutatója alkalmából ez a játék is kapott egy új előzetest, amelyben egy elképesztően látványos küldetésbe leshetünk bele. Láthatjuk, hogy milyen új harci technikákat húzhatunk elő tarsolyunkból Milesszal. A játék az első hírekkel ellentétben azonban nem csak PS5-re fog megjelenni, hanem PlayStation 4-re is, méghozzá az új konzol premierjével egyszerre, vagyis november 12-én.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!