Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

25

0 hozzászólás

TKL is meg nem is az ASUS ROG Claymore II billentyűzet

A numerikus billentyűzetet le lehet oldani az eszköz oldaláról.

 

Az ASUS a CES-en mutatta be új, kifejezetten játékosoknak szánt billentyűzetét, az ASUS ROG Claymore II-t. A mechanikus billentyűzet amellett, hogy a gyártóra jellemzően vagány designt kapott, azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a numerikus rész leválasztható róla.

 

Így a Claymore II egyszerre tekinthető TKL és nem TKL változatnak is. Ez a funkció elsősorban azoknak lehet érdekes, akik hely szűkében vannak az íróasztalon, de nem szeretnének teljesen és visszavonhatatlanul lemondani a numerikus billentyűzet előnyeiről. Emellett hordozhatóság szempontjából is hasznos lehet, a hátizsákba is könnyebben befér az eszköz, ha szét van szedve.
 


A Claymore II az ASUS saját gyártású ROG RX Blue és RX Red optikai kapcsolóit kapta, amelyek állítólag 100 millió leütésig garantáltan hiba nélkül működnek. Emellett szoftveresen programozható makro gombokat és természetesen RGB-világítást is kapunk. A billentyűzet vezeték nélkül is használható (bár gamer termékként a többség maradni fog a kábelnél), beépített 4000 mAh-s akkumulátora a gyártó ígérete szerint 40 órányi használatot tesz lehetővé.

 

Az ASUS ROG Claymore II egyelőre sem megjelenési dátummal, sem pontos árcédulával nem rendelkezik, de várhatóan mindkettőt hamarosan meg fogja kapni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!