Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

23

0 hozzászólás

Sebesség és szinkronizáció a köbön az új Alienware monitorban

240Hz-es képfrissítés, mellé G-Sync és Freesync támogatás is jár.


Az Alienware néhány éve már a Dell alá tartozik, de még mindig a csúcsminőségű gamer eszközök szinonimájának számít. Bár sokáig csak laptopjairól volt híres, manapság egyre több piacon felbukkan a neve. Most épp egy gamer monitort mutattak be.

 

Az Alienware 25 AW2521HF nevéből már sejthető, hogy egy 24,5 hüvelykes monitorról van szó. Felbontás terén be kell érnünk a standard 1920*1080 pixellel, ám az IPS panel szükség esetén akár 240Hz-es képfrissítésre is képes. Ez elsősorban a kompetitív multiplayer játékoknál jelenthet hatalmas előnyt. Persze ehhez megfelelő hardverre is szükség van. A monitor viszont nem kényszerít megkötésekre szinkronizáció terén: támogatja az Nvidia G-Sync és az AMD Freesync technológiáját is.
 


A monitor hátoldalán némi RGB-megvilágítás kíséretében két HDMI, egy DisplayPort, valamint négy USB 3.0 csatlakozót találunk, de a jack-csatlakozó sem hiányzik. A monitort a tervek szerint 500 euró körüli áron találjuk majd meg a boltok polcain, de ennek pontos dátumát egyelőre nem fedték fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!