Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

29

0 hozzászólás

A PS5 Pro szeptemberben startolhat

A PS5 Pro állítólagos dizájnját megosztotta a Dealabs, akik azt állítják, hogy látták az új konzol csomagolását.


A legfontosabb információ – bár még mindig pletyka –, hogy a Sony a jövő hónap végén tarthat egy PlayStation Showcase-t, ahol bemutatkozhat az új konzol. Ezt az információt a Dealabs nem erősíti meg, de Jeff Grubbtól származik, akit megbízható forrásnak tartanak.
A Dealabs további részletekkel szolgál, és azt állítja, hogy látta a konzol csomagolását, amely most megerősítette, hogy PS5 Pro néven szerepel. Bár szerzői jogi okok miatt nem oszthatnak meg közvetlen képet, rajzot adtak meg a tervről (feljebb közzétéve)
A PS5 Pro állítólag hasonló kialakítású, mint a néhány hónappal ezelőtt kiadott PS5 Slim. Fehér lesz, és az előlapon található, valamint egy bekapcsológombot. A ház várhatóan két USB Type-C portot kap az előlapon, valamint egy bekapcsológombot. A vázon várhatóan három fekete csík lesz a közepén, és valamivel vastagabb lesz.
Fontos részlet, hogy a kiszivárogtatók által látott eszköz nem rendelkezik fizikai meghajtóval, bár ez csak az általuk látott konkrét modellhez kapcsolódik. A PS5 Pro várhatóan nem érkezik új vezérlőkkel, és ugyanazokkal a DualSense vezérlőkkel.
A pletykák szerint a PS5 Pro 8 Zen 5 CPU magot és új RDNA 3 grafikát tartalmaz RDNA 4 Ray Tracing gyorsítással. A frissített APU állítólag 60 számítási egységgel rendelkezik, szemben a szabványos PS5 36-tal, és 16 GB memóriával 18 Gbps-on, szemben a jelenlegi modell 14 Gbps-ével.
Állítólag szeptemberben lehet bejelenteni a terméket, de a megjelenés dátumát még nem tűzték ki. A Sony valószínűleg az ünnepi szezonra törekszik a megjelenési időszakra.



Forrás: VideoCardz.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!