Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

18

0 hozzászólás

Nem játékhoz készült a HTC Vive Flow

A HTC új VR-szemüvege egészen más területet céloz, a pihenést és a relaxációt segítené.

 

Igazából, ha VR-headsetekről beszélünk, a legtöbbeknek azonnal a játékok jutnak eszébe. Ez nem is csoda, hiszen eddig a legtöbb ilyen eszköz kifejezetten a játékosokat célozta. Ám már évek óta folynak fejlesztések a technológia más területekre való kiterjesztésére is, mint az orvostudomány vagy a kommunikáció és oktatás. Most viszont a HTC egy olyan eszközt mutatott be, amely még ennél is specifikusabb területet céloz meg.

 

A HTC Vive Flow első ránézésre olyan mint egy exta napszemüveg. Az eszköz mindössze 189 grammot nyom, ami annak is köszönhető, hogy nincs beépített nagy saját akkumulátora. Az áramot külső forrásról kapja, de persze arra gondoltak a tervezők, hogy ennek váratlan megszakadása esetére egy picit belső táp még segítse az eszköz lekapcsolását.

A HTC Vive Flow összesen 3200*1600 pixeles felbontást nyújt, ami szemenként 1600*1600 pixelnek felel meg. A 2,1 hüvelykes panel 75Hz-en frissíti a képet, a látótér pedig 100 fokos. Az eszköz 4 GB belső memóriával és 64 GB fedélzeti tárolóhellyel is rendelkezik. Kapunk beépített fülhallgatót és mikrofont is, a külső forráshoz (például okostelefonhoz) Bluetooth-on kapcsolódik.

 

És, hogy kinek vagy mire is ajánlja a HTC az újdonságot? Kifejezetten szórakozásra, pihenésre szánják, meditációhoz, esetleg egy pici agytornához. A gyártó VR-mércével mérve nem is kér sokat az eszközért, hiszen a HTC Vive Flow 499 dolláros áron rendelhető elő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!