Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

19

0 hozzászólás

Meghódítja a nyugatot a Nubia Watch

A kínai gyártó okosórája sokat fejlődött elődjéhez képest.

 

A Nubia Európában kevésbé ismert kínai márka, de ez könnyen lehet, hogy a jövőben változni fog. Az eredetileg a ZTE leányvállalata által megszületett márka mára teljesen önálló, és okostelefonok mellett immár okosórákat is gyárt. A legújabb ezek közül a Nubia Watch, amely Kínában nyár óta elérhető, mostanra viszont a világ többi részét is kész meghódítani.

 

A Nubia Watch egy kifejezetten viselhető eszközökhöz tervezett Qulacomm MSM89909W Snapdragon Wear 2100 chip köré épül. Ezt egy Adreno 304 GPU-val és 1 GB memóriával támogatják meg. Saját, nem bővíthető tárhellyel is rendelkezik, amely 8 GB.
 


A 4 hüvelykes hajlított AMOLED kijelző felbontása 192*960 pixel. Az eszköz Bluetooth és Wifi csatlakozásra is képes, illetve saját GPS-egységet is kapott. Van benne gyorsulásmérő, pulzusmérő, beépített MP3-lejátszó, iránytű és persze kihangosító és képnézegető funkció is. A beépített akkumulátor 420 mAh-s, ami közel egyhetes üzemidőt ígér.

 

A Nubia Watch elvileg már Európában is kapható, ajánlott fogyasztói ára 220 euró körül mozog, ami nagyjából 80ezer forintot jelent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!