Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

13

0 hozzászólás

Ledobott pár dekát a Razer DeathAdder V2 Pro

A vezeték nélküli egér jó eséllyel pályázik a játékosok rajongására.

 

A Razer sok-sok éve szállítja a magas minőségű periféria-elemeket, de a legtöbben máig az egereivel azonosítja a márkát. E hírnevét öregbíti most tovább egyik újdonságával, a vezeték nélküli Razer DeathAdder V2 Próval.

 

Az egér a közel másfél évtizedes múltra visszatekintő DeathAdder széria legújabb képviselője, amely tulajdonképpen az idén januárban megjelent DeathAdder V2 egy újabb kiadása. A fontosabb újdonságok közé tartozik a vezeték nélküli (HyperSpeed és Bluetooth) technológia, valamint az elődhöz képest jelentő súlycsökkenés is.
 


Utóbbi eredményeként az eszköz mindössze 88 grammot nyom. A design a már megszokott szimmetrikus kialakítást követi. Odabent a Razer saját gyártású Focus+ optikája dolgozik, amely akár 20 000 DPI-ig skálázható. A billentyűk alatt második generációs Razer kapcsolók találhatók, ezek 0,2 ms alatt reagálnak a kattintásra. A gyártó ígérete szerint az élettartamuk is extrém, 70 millió kattintást bír, de ezt azért kétkedve fogadjuk.

 

Az egeret természetesen saját akkumulátorral rendelkezik, amely HyperSpeed technológia használatával 70, Bluetooth-tal pedig 120 óra üzemidőt garantál. Az eszköz USB-kábelen tölthető, de kompatibilis a Basilisk Ultimate és a Viper Ultimate egerek dokkolóival is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!