Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

28

0 hozzászólás

Középső polcra érkezett a Samsung Galaxy M55

Az okostelefon alap hardverrel, kijelzővel és kamerával, de ehhez képest erős árcédulával debütált.

 

A Samsung hosszú évek óta trónol az okostelefonok piacának csúcsán, ahová csak az Apple-t engedi oda maga mellé. A gyártó elég széles palettán kínál készülékeket, ezúttal épp egy középkategóriás újdonságot mutattak be. A Samsung Galaxy M55 egy szinte minden tekintetben átlagosnak ígérkező készülék lett.

 

A telefon egy Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 chipre épül, amelyet Adreno 644 GPU-val és 8 GB memóriával támogatnak meg. A belső tárhely modelltől függően lehet 128 vagy 256 GB, ám ezt microSDXC kártyával bővíteni is lehet majd. A 6,7 hüvelykes Super AMOLED+ kijelző felbontása 1080*2400 pixel, amit 120Hz-en frissít.

Ebbe középre fúrták felül az 50 megapixeles szelfikamerát. A hátoldalon egy szintén 50 megapixeles fő kamerát találunk, mellé 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységgel és egy 2 megapixeles makro kamerával. A készülék mindent tud, amit ezen a szinten elvárhatunk tőle, így van ujjlenyomatolvasó, Wifi 6 és BlueTooth 5.2 is.

 

A telefont csak vezetéken lehet majd tölteni, így viszont 45W-ot ereszthetünk rá az 5000 mAh-s akkumulátorral. A Samsung tehát egy szinte minden elemében átlagosnak mondható készüléket pakolt össze. Ehhez képest viszont az 560 euró körül mozgó ajánlott fogyasztói ár már elég húzósnak mondható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!