Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

26

0 hozzászólás

Kiegészítő-hordozható monitor az ASUS-tól

A ProArt PA148CTV kiválóan alkalmas lehet másodlagos monitornak vagy hordozható eszközeink mellé.

 

Az ASUS a CES-en mutatta be a kifejezetten munkára, azon belül is leginkább terepmunkára, esetleg kiegészítőnek használható hordozható monitort, a ProArt PA148CTV-t. Az eszköz egyelőre sem megjelenési dátummal, sem árcédulával nem rendelkezik.

 

A ProArt, ahogy azt a neve is sugallja, leginkább kreatív munkához lehet ideális választás. A 14 hüvelykes IPS érintőpanel ideális választás lehet hordozható monitornak. Kialakítása révén állványra is könnyedén helyezhető, így akár egy fotózáson azonnal lehet látni az elkészült képeket.
 



Az eszköz USB Type-C és microHDMI portokat kapott, a hátulján pedig egy picit tárcsa és egy gomb is helyet kapott. Ezek segítségével előre meghatározott menüket hívhatunk elő, ami akár bizonyos alkalmazások használata során lehet nagyon hasznos.

 

Ahogy az a fenti videón is látszik, számos felhasználási területen ideális választás lehet majd. Akár egy teljes munkafolyamat több lépcsőjét is lefedheti. A kijelző szabadon állítható támaszként is funkcionáló tokot is kap.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!