Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

12

0 hozzászólás

Újabb ultralapos billentyűzet a Cherrytől

 A picit fura, KW X ULP névre keresztelt klaviatúra a Cherry saját tervezésű ultralapos kapcsolóit kapta.

 

Sokan vannak a világon, akik a hagyományos kivitelű billentyűzetekkel szemben előnyben részesítik a lapos profilú klaviatúrákat. Ezek hasonló élményt nyújtanak használat közben mint egy laptop billentyűzete. A Cherry évek óta élen jár a billentyűzetek piacán, most egy ultralapos újdonságot mutatott be.

 

Az új billentyűzetet elég fura névvel illették: KW X ULP. Az ULP az ultra low profile-t takarja, vagyis azt, hogy az egész eszköz alig 1,6cm magas. Ezt a Cherry saját tervezésű MX ULP kapcsolóival érték el, amelyek kattogós és csendes változatban is elérhetők. A kapcsolók lenyomásához 65g erőre van szükség, mindössze 1,8mm-es úton járnak, az aktualizációs pont pedig 0,8mm-en van.
 


Az újdonság vezeték nélkül működik, töltéséhez egy 1,5m-es USB-C kábelt kapunk. A kommunikációt Bluetooth 5.2 vagy 2,4GHz-es rádiós technológiával oldhatjuk meg. Ha a szükség úgy hozza, így egyszerre akár négy géphez is csatlakoztathatjuk. Mivel nem egy gamer termékről van szó, be kell érnünk sima, fehér háttérvilágítással, de még így is azt ígéri a gyártó, hogy akár hetekig is bírja töltés nélkül az eszköz.

 

A Cherry az KW X ULP billentyűzetért 250 dollárt kér el, vagyis egy alapvetően nem olcsó termékről van szó. De ismerve a gyártó előéletét és szakértelmét, ennyi pénzért sok évre megbízható eszközt vásárolhatunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!