Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DEC

19

0 hozzászólás

Új számítógépházat mutatott be a Raijintek

Az Arcadia III MS4 szellőzésből és szerelhetőségből is jelesre vizsgázhat.

Bemutatta legújabb számítógépházát a Raijintek. Az újdonság az Arcadia III MS4 fantázianevet viseli és tervezésekor a megfelelő szellőzés volt az egyik elsődleges szempont. Ennek megfelelően gyárilag négy ventilátorral érkezik.

 

Az Arcadia III MS4 megjelenése valahol az elegáns és a vad között mozog, hiszen formavilága letisztult, amelyet az előlap két oldalán trapéz alakú bevágáson törnek meg. Az előlapot rács borítja, mögötte kap helyet a három 120mm-es ARGB ventilátor. A negyedik belőre beszerelt ARGB ventilátor a hátoldalra került. A ház belsejét pedig edzett üveg oldallapon keresztül csodálhatjuk meg.
 


Hűtés terén lehetőség van a tető alá és a fenéklemez fölé két-két 120 vagy 140mm-es ventilátort is beszerelni. A házba Mini-ITX, Micro-ATX és ATX szabványú alaplapokat is építhetünk. VGA-ból 365mm-ig, CPU hűtőből 165mm-ig nyújtózhatunk. 3,5 hüvelykes tárolóból kettő, 2,5 hüvelykes tárolóból három építhető be.

 

A kezelőszervek a ház tetején oldalt kaptak helyet. Itt egy darab USB 3.0 és két darab USB 2.0 port mellett egy jack csatlakozónak jutott hely. A Raijintek az Arcadia III MS4 házért nagyjából 21 ezer forintnak megfelelő összeget kér.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!