Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

14

0 hozzászólás

Itt a Glorious Model O 2 vezetékkel vagy anélkül

A gyártó új egere hasonló sikert érhet el mint elődje, ehhez minden adottsága megvan.

 

Az amerikai Glorious Gaming néhány éve egy igen népszerű egeret dobott piacra Model O néven. Ennek érkezik most az utódja, amely technikai oldalról nézve minden adottsággal rendelkezik, amely a hasonló sikerhez kellhet. A premier pedig már a nyakunkon van.

 

A Glorious Model O 2 is a ház kilyukasztásával éri el a 68 grammos (a vezetékes változat csak 59 gramm) versenysúlyát. A fekete és fehér változatban is elérhető egér két oldalán is RGB-csík fut végig, ami feldobja a designt. Elérhető lesz vezetékes (2 méteres paracord USB kábellel) és vezeték nélküli változatban is, utóbbi esetében Bluetooth és 2,4 GHz-es rádiós kommunikációra van lehetőség. Előbbivel akár 210 órás üzemidő is elérhető.
 


Ami a belsőt illeti, a kurzor mozgásáért egy BAMF 2.0 szenzor felelős, amely valójában egy álruhába bújtatott PixArt PMW 3395 egység. Ez 26 000 cpi-ig skálázható több lépcsőben. Három eltárolható profilt is kapunk. A két fő billentyű alatt a gyártó saját kapcsolói lapulnak, amelyek az ígéretek szerint 80 millió kattintásig nem fognak hibázni.

 

A Glorious Model O 2 vezetékes változata 65 dollárba fog kerülni, míg a vezeték nélküli verzióért 100 dollárt kell majd kicsengetni. Az újdonságok hamarosan a boltok polcaira kerülhetnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!