Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

20

0 hozzászólás

Az Intel Core Ultra 200K dobozok mind feketék?

Csatlakozz a sötét oldalhoz!


Nem, ez nem egy fekete doboz az adatok rögzítésére hiba esetén. Az új Core Ultra 200K sorozat a kékes csomagolás helyett valami sokkal sötétebb lesz. Az új asztali sorozat szinte teljesen fekete dobozokat tartalmaz majd, hasonlóan ahhoz, amit a korábbi kiadások speciális kiadásaiban láthattunk.

Tegnap kiszivárgott egy kép a Core Ultra 9 285K csomagolásáról, és az olyan kiszivárogtatók, mint a @momomo_us, gyorsan pótolták a hiányzó képeket a Core Ultra 7 és Core Ultra 5 sorozathoz. A csomagoláson egyértelműen az „Unlocked” és a „Series 2” felirat szerepel, ami azt jelenti, hogy ezek a Core Ultra 200K termékcsalád részét képező Arrow Lake-S processzorok, 125 W-os megnövelt TDP-vel.




Érdemes megjegyezni, hogy az Intel korábban fekete csomagolást használt a speciális kiadású CPU-khoz a kínai piacon. Ezeket a processzorokat soha nem adták el Kínán kívül.


Az Intel még nem ismerte el az új felállást, és a cég sem erősítette meg a bevezetés dátumát. Mindazonáltal, tekintettel arra, amit más kiszivárogtatások sugalltak, várhatóan október 24-én kerül sor a bevezetésre a Z890-es alaplapok mellett. Érdemes megjegyezni, hogy kezdetben várhatóan csak öt Arrow Lake-S CPU fog megjelenni, később pedig továbbiak (a 65 W-os TDP modellek Unlocked címke nélkül).


Forrás: VideoCardz.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!