Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

16

0 hozzászólás

Ilyen vas lesz az ASUS ROG Allyban

Két változat lesz kapható, az egyik már júniustól, a másik csak ősszel várható.

 

Sokan azt hitték, hogy az ASUS csak tréfál, amikor április elején bejelentették, hogy saját hordozható játékkonzolt terveznek. Az ASUS ROG Ally viszont egyáltalán nem vicc, olyannyira nem, hogy két változatban is a boltokba fog kerülni. Mostanra azt is lehet tudni, hogy melyik milyen hardvert kap, mennyibe kerülhet és mikor jelenhet meg.
 


A két modell között elsősorban a processzor, grafikus vezérlő és a tárhely terén lesz eltérés. Az erősebb modell AMD Ryzen Z1 Extreme processzort kap RDNA 3 grafikus vezérlővel, amelynek számítási kapacitása eléri majd a 8,6 Teraflopsot. Ehhez 16 GB LPDDR 5 memória és 512 GB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD tárhely jár.
 


A gyengébb modell egy AMD Ryzen Z1 CPU-ra épül, hozzá egy kisebb RDNA3 grafikus vezérlővel. Utóbbi számítási kapacitása 2,6 Teraflops körül mozog majd. A 16 GB LPDDR5 memória ugyanaz marad, de a tárhely csak 256 GB lesz. Mindkét modell ugyanazt a 7 hüvelykes IPS érintőkijelzőt kapja, amelynek felbontása 1920*1080 pixel lesz, ezt 120Hz-en fogja frissíteni.
 


Az ASUS 40Wh-s akkumulátorral szereli fel a konzolokat, ez 65W-os töltést fogad be. Szoftveres oldalon teljes értékű Windows 11-re számíthatunk, amelyen minden népszerű játékkliens futni fog, beleértve többek között a Steamet, az Epic Games Store és a GOG-ot is. Az ASUS az erősebb modellt június 13-án szállítja, ennek ára 699 dollár lesz. A gyengébb változat valamikor ősszel kerülhet a boltokba, ezért 599 dollárt kell majd fizetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!