Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

12

0 hozzászólás

Időhurkos akció-kalandjáték lesz a Returnal

A játék kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni és ki fogja használni a DualSense képességeit.

 

A Housemarque stúdió egy-két kivételtől eltekintve szinte csak konzolexkluzív játékokat készít, ezen belül is elsősorban a Sony aktuális konzoljaira fejlesztenek. Nekik köszönhettük a Dead Nationt, a Resogunt és a Matterfallt is. Természetesen a PlayStation 5 is megihlette őket, következő játékuk kizárólag erre fog megjelenni.

 

Az újdonság, amit egyébként tavaly nyáron lepleztek le, a Returnal címet kapta és tulajdonképpen egy sci-fi akció-kalandjáték lesz. A történet egy távoli bolygón játszódik, itt zuhan le űrhajójával egy Selene nevű űrhajós. Ha ez nem lenne elég, hamarosan rájön, hogy a bolygó nem lakatlan, ám minden lakója rá vadászik.
 


A cél tehát a túlélés lesz, ám ezt nem a hagyományos formában fogják tálalni. Selene ugyanis rengeteg alkalommal fog meghalni a játékban, és ilyenkor a bolygó mindig teljesen megváltozik. Ugyanez igaz a felszerelésünkre és a rendelkezésünkre álló eszközökre is, az egyetlen, ami változatlan marad, azok a tapasztalatok, amelyek minden újrakezdésnél erősebbé tesznek minket. Így kell keresztül küzdenünk magunkat az időhurok csapdáján, hogy végül a bolygót egykor lakó ősi civilizáció romjai közt megtaláljuk a menekülés kulcsát.

 

A Returnal tehát kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni és a tervek szerint erre már nem is kell olyan sokat várnunk. A premierre ugyanis jelen állás szerint 2021. március 19-én kerül majd sor. A játék egyébként ki fogja használni a DualSense kontroller egyedi képességeit is, bár ezt egyelőre nem részletezték a készítők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!