Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

26

0 hozzászólás

Ha a mezei íróasztal már nem elég – ToughDesk 500L RGB Battlestation

Egy vérbeli gamer asztal állítható magassággal és döbbenetes árcédulával.

 

A Thermaltake tényleg igyekszik a számítógépes hardver- és perifériapiac minden létező szegmensét lefedni. Ennek egyik még viszonylag új, de rohamléptekben bővülő szegmense a gamer bútorok piaca. Ám itt már nem csak székek és fotelek, hanem gamer asztalok is vannak.

 

Ilyen a Thermaltake által fejlesztett ToughDesk 500L RGB Battlestation is. A név elég sokatmondó, legalábbis elég sokat elárul arról, minek is szánták ezt a terméket. Egyrészt egy kimondottan strapabíró és kellőképpen személyre szabható bútordarabról van szó, amely L-alakú kialakítást kapott. Másrészt ezen berendezkedve egy igazi harcálláspontot vehetünk fel a multiplayer játékok során.
 


A ToughDesk 500L RGB Battlestation tehát L-alakú, vagyis leginkább a szoba sarkában lehet helye. Nincs hosszabbik és rövidebb éle, mivel mindkét asztalfelület 160 cm hosszú, ám az egyik fele 80 cm mély, a másik viszont csak 60 cm-es. A magasság természetesen állítható 70-110 cm között, ráadásul elektromos motorok segítségével gombnyomásra emelhetjük vagy süllyeszthetjük.

 

Természetesen az RGB-világítás sem maradhat ki, amely az egyik oldal élén fut körbe. Az asztal felületét különleges anyaggal vonták be, amely az egérpadok felületéhez hasonló. Szóval nem akármilyen bútordarabról van szó, ám sajnos ennek ára is van. A Thermaltake nem kevés pénzt kér el érte: nagyjából 450 000 forintot kell leszámolni a futárnak érte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!