Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

20

0 hozzászólás

Fa billentyűzet? Igen!

A japán Hacoa Full Ki-Board billentyűzete bizony fából készült.

 

Manapság elég nehéz már a billentyűzetek piacán is kitűnni valami egyediséggel. A gyártók általában a design terén próbálkoznak, esetleg minél több és profibb extrákkal ruházzák fel termékeiket. De az egészen ritka, hogy valaki az anyaghasználat terén villantson újat. A japán Hacoa most pontosan így tesz.

 

A kifejezetten fából készült luxustermékekre szakosodott gyártó sok más termék mellett most mutatott egy fából készült billentyűzetet! A Full Ki-Boardnak nem csak a háza, de a billentyűk is fából (cseresznye vagy dió) készültek, a feliratokat és ikonokat lézerrel gravírozzák bele.
 


Ami a technikai oldalt illeti, egy mechanikus billentyűzetről van szó, amely 1000 mAh-s akkumulátort kapott, mivel vezeték nélkül is használható. A töltést USB Type-C kábelen keresztül lehet megoldani. Arról nem írnak, hogy a billentyűk alatt milyen kapcsolókat találunk.

 

Valószínűleg a Full Ki-Board nem lesz a legkelendőbb termék a piacon. Mert ugyan nagyon elegáns és kimondottan egyedi, egyrészt csak a gyártó oldalán keresztül lehet megrendelni (amihez nem árt a japán nyelvtudás), másrészt ott is nagyjából 275 ezer forintos összeget kell érte leszurkolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!