Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

16

0 hozzászólás

Elképesztő látványt ígér a Nobody Wants to Die

Cyberpunk kalandjáték egy sorozatgyilkos utáni nyomozásról.

 

A Critical Hit Games stúdió első játékán dolgozik, amellyel mindjárt az év egyik talán legszebb játékát tennék le az asztalra. A Nobody Wants to Die-t a Plaion kiadó karolta fel és még idén megjelenhet.

 

A játék alatt az Unreal Engine 5 dolgozik és az alábbi trailer tanúsága szerint káprázatos grafikát prezentál majd. A történet bő háromszáz év múlva, 2329-ben játszódik New Yorkban. A világ egyszerre cyberpunk és idézi az 1920-as éveket. Ez egészen egyedi és nagyon szép látványvilágot ígér.

A játékmenetről egyelőre kevés részlet ismert. A történet egy magánnyomozóról szól, aki egy halálközeli élmény után próbál meg újra dolgozni. Ráadásul elég nehéz ügyet kap, ugyanis egy sorozatgyilkost kell kézre kerítenie, aki a város gazdagjai közül szedi áldozatait. A játékmenet vélhetően erősen épít majd a nyomozásra, a dialógusokra és a nyomok utáni kutatásra.

 

A Nobody Wants to Die PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el fog készülni. Pontos premierdátumot egyelőre nem jelöltek meg a készítők, de azt igen, hogy elvileg még idén megjelenik majd a játék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!