Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

21

0 hozzászólás

Egyedi designnal hódíthat a Kolink Big Chungus ház

Már a felépítése sem hétköznapi, amit RGB-ventilátorokkal dobtak fel.


A Kolink a napokban mutatta be egyik legújabb számítógépházát, amelyet találóan a Big Chungus névre kereszteltek. A cég egyébként is szeret kísérletezni, de most valami olyan egyedi designt dobtak össze a tervezők, amely biztosan felhívja magára a figyelmet, bárhol is bukkan fel.
 


A Big Chungus meglehetősen méretes lett, ám ezt egy pici illúzióval még tovább sikerült fokozniuk. A ház ugyanis olyan, mintha épp hátrafelé ledőlne az asztalról: az egészet jelentősen megdöntötték hátrafelé. A fura szögtől pedig úgy néz ki, mintha még nagyobb lenne, mint amekkora valójában, pedig már az sem kicsit. Hogy a megjelenést még jobban feldobják, a két oldalsó fal üvegből készült, így a belső teret is szemügyre vehetjük. A fronton pedig négy 120mm-es RGB-LED ventilátor kapott helyet (plusz egy ötödik a hátsó falon).

 

Az RGB-LED ventilátorok, valamint a két LED-csík világítását külön távvezérlővel variálhatjuk, így igazán kényelmesen tehetjük a szoba díszévé a házat (főleg, ha bentre is esztétikus formában költöztettük be a konfigurációnkat. Az alapból fekete házat egy bordó, keret alakú fémtalra helyezték, ezen találhatók a beépített csatlakozók is: 2 USB 2.0, egy USB 3.0, egy USB 3.0 Type-C és a jack csatlakozók.
 


A Big Chungus méretéből adódóan E-ATX alaplapokat is képes magába fogadni, tárhelyből pedig két 3,5 colos, valamint négy 2,5 colos slottal rendelkezik. A belső tágas tér miatt videokártyából és processzorhűtőből is nyugodtan pakolhatunk bele méretesebb darabokat is. A ház nem tartozik az olcsóbbak közé, de az extravagáns külsőt bizony meg kell fizetni. Az ajánlott fogyasztói ára 240 euró.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!