Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

16

0 hozzászólás

Egyedi autós kalandjáték lesz a Heading Out

Majdnem teljesen fekete-fehér grafikát és végtelen autózást kínál a májusban érkező játék.

 

A Serious Sim stúdió egy autós játékon dolgozik, amely a Saber Interactive gondozásában fog megjelenni nem is olyan sokára. A Heading Out azonban nem kimondottan a versenyzésről fog szólni, bár az is lesz benne. Itt az autózás élménye és a menekülés lesz a középpontban.

 

A játékosok ugyanis egy a törvény elől menekülő fickót alakítanak, aki autóba pattan és átszeli az USA-t. Utunk során mindig ügyelnünk kell rá, hogy a rendőrök ne kapjanak el, ha pedig sikerült lerázni őket, rajtunk áll, hogy merre indulunk tovább. A döntéseink alakítják a történetet, hogy kikkel találkozunk és mi történik velünk.
 


Azt is mi dönthetjük el, hogy az idegenekkel miként bánunk, segítünk nekik vagy sem. Az autónkra viszont mindig vigyáznunk kell, mert ez lesz az egyetlen eszközünk a menekülésre. A játék mindezt egészen stílusos, egyedi vizuális körítéssel tálalja.

 

A grafika ugyanis szinte teljes egészében fekete-fehér, csak helyenként töri ezt meg valamilyen egyéb szín, vörös vagy épp sárga. A Heading Out kizárólag PC-re készül és már nem kell sokat várni rá. A premier ugyanis május 7-én lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!