Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

16

0 hozzászólás

Csapatalapú multi vár a Marvels Rivalsban

Népszerű hősöket irányítva csaphatunk össze másokkal a NetEase játékában.

 

Az olyan játékok, mint az Overwatch nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek. Ezt a népszerűséget szeretné magáénak a NetEase stúdió, akik egy nagyon hasonló játékon dolgoznak. Az ő titkos fegyverük a világ legnépszerűbb képregény-családja, játékuk pedig a Marvel Rivals.
 


A játékosok a Marvel-univerzum ismert helyszínei alapján készült arénákban és pályákon csaphatnak majd össze egymással csapatokra osztva. Mindenki választhat magának egyet a kedvenc szuperhősei közül, akik természetesen mind egyedi képességekkel, támadásokkal rendelkeznek. A különböző karakterek képességeit össze is lehet vonni, így erősebb támadásokat indítva.

 

A pályák a fejlesztők ígérete szerint rombolhatók lesznek, ami új szintet jelenthet a taktikázásban is. A látvány az első előzetesek alapján elég ígéretesnek tűnik, mind a környezet, mind a hősök kifejezetten jól festenek. Egy-egy nagyobb összecsapás igazán mutatósnak ígérkezik.
 


A Marvel Rivals jelen állás szerint kizárólag PC-re készül. Azt még nem tudni, hogy mikor jelenhet meg, de a tervek szerint még valamikor idén számíthatunk rá. Később nem kizárt, hogy konzolokra is elkészül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!