Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

20

0 hozzászólás

Corsair Scimitar RGB Elite – egér online játékokhoz

A kifejezetten MMO és MOBA játékokhoz tervezett egéren nem kevesebb, mint 17 programozható gomb kapott helyet.


A játékosoknak szánt egerek termékcsoportján belül is van egy bizonyos alcsoport, amely kifejezetten egy-két meghatározott műfaj szerelmeseinek szól. Ez az egy-két műfaj az MMO és a MOBA, vagyis a két legnépszerűbb online játékmód. Ezekhez kínál most dedikáltan egeret a Corsair.
 


A Scimitar RGB Elite névre keresztelt egéren már első ránézésre is látszik, hogy nem egy hétköznapi használatra szánt darab. A vezérlőn ugyanis nem kevesebb, mint 17 szabadon programozható billentyű található, amelyekre mindenki kedve szerint állíthat be parancsokat. Ez kifejezetten az olyan kompetitív multiplayer játékokban lehet hasznos, ahol villámgyorsan kell egyszerre több parancsot is kiadni egységeinknek.

 

Az egér felső részén a szokásos elosztásban a szokásos részeket találjuk: a két fő billentyű között a görgőt, amely szintén billentyűként is funkcionál, illetve mögötte két további gomb kapott helyet. A maradék tizenkettőt pedig 3*4-es elosztásban a hüvelykujj alatti, bal oldali részen helyezték el.
 


A billentyűket (amelyek külön-külön is 50 millió kattintásig garantáltan hibátlanul működnek) az egérhez mellékelt iCUE program segítségével lehet programozni. Ugyanitt a szenzor érzékenységét is beállíthatjuk, amely akár 18 000 DPI is lehet, vagyis a villámgyors reflexekre és a tűéles pontosságra kihegyezett játszmákban is remekül helytáll az egér.

 

A Corsair Scimitar RGB Elite egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de várható ajánlott fogyasztói ára 25 000 forint körül mozoghat majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!