Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

16

0 hozzászólás

Cooler Master monitorduó a CES-ről

A hűtőiről és számítógépházairól ismert márka egy ideje már a monitorok piacán is jelen van.


Bár a Cooler Mastert a legtöbben hűtőrendszereiről, esetleg számítógépházairól ismerik, a márka igyekszik folyamatosan új piaci lehetőségeket felkutatni. Így ma már tápokat és különféle perifériákat épp úgy gyártanak, mint mondjuk gamer székeket vagy monitorokat. Utóbbi termékpalettájukat idén két új taggal bővítik, a GM27-CF és a GM34-CW is a CES-en mutatkozott be.



A GM27-CF egy 27 hüvelykes, 16:9-es képarányú, VA-paneles monitor, amelynek képernyőjét 1500R ívben meghajlították. A felbontása „csak” 1920*1080 pixel lesz, viszont ezt 165 Hz-en képes frissíteni. A válaszidő 3 ms, a színtérlefedettség pedig a DCI-P3 90%-a, valamint az sRGB 125%-a. Természetesen a szinkronizáció sem maradt ki, a monitor az AMD FreeSync Premium technológiáját támogatja. Emellett kapunk low blue light módot is, amely a hosszú távú használat során csökkenti a szemek terhelését.
 


A nagyobbik testvér a GM34-CW, amely már 34 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és bizonyos területeken többet, bizonyos területeken kevesebbet tud a GM27-CF-nél. A felbontása nagyobb, hiszen 3440*1440 pixel, a képaránya pedig ennek megfelelően 21:9-es. A válaszidő is rövidebb, 1 ms, ugyanakkor a képfrissítés sebessége csak 144 Hz lesz. A képernyő itt is 1500R ívben van meghajlítva, valamint nem maradt ki sem a FreeSync (itt FreeSync Premium Pro) támogatás sem. A monitor már HDR400 támogatással is rendelkezik, a színtérlefedettség a DCI-P3 95%-a. A low blue light funkciót ebben is megtaláljuk.

 

A GM27-CF és a GM34-CW egyszerre kerül majd a boltokba, várhatóan valamikor februárban. Előbbi a hírek szerint 300, utóbbi 800 dollár körüli áron lesz kapható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!