Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

04

0 hozzászólás

Cetelem hitelkártyával 7% kedvezmény jár 2024.02.01-től, visszavonásig!

Rendelj webáruházunkban egyszerűen, gyorsan, 7% extra kedvezménnyel.
Kérd személyes átvételre boltjainkba megrendelésedet és használd a már meglévő Cetelem hitelkártyádat fizetésnél és élvezd ki az azonnali 7%-os kedvezményt.


Fontos tudnivalók:
  • Csak Cetelem hitelkártya esetén vehető igénybe a kedvezmény.
  • Kizárólag a webáruházunkban leadott megrendelések él a kedvezmény. Csak személyes bolti átvétel és cetelemes hitelkártyás bolti személyes kifizetés esetén.
  • Minden olyan termékünkre érvényes a 7% akció, amit bolti személyes átvétellel és utánvéttel (Cetelem hitelkártya) lehet fizetni. Kedvezmény nem vonatkozik a faházakra/tárolókra, borhűtőkre és az exkluzív termékekre (melyeket csak személyesen üzleteinkben lehet megvásárolni).
  • Megrendelésedet arra névre add le, ami a Cetelem hitelkártyán szerepel, tehát a kiállított számlán és a hitelkártyán szereplő névnek meg kell egyeznie.
  • Cetelem hitelkártyát csak természetes személy igényelhet. Cégnévre leadott rendelést az átvevő személynek nem álll módjában a saját nevére szóló Cetelem hitelkártyával rendezni.
  • Rendszerünk nem fogad el harmadik fél által kibocsájtott hitelkártyát. Kizárólag a Cetelem által kiállított Cetelem logóval ellátott hitelkártyákat tudjuk elfogadni.
  • A 7% kedvezmény az ügyfél hitelkeretének erejéig érvényes. A vásárlás, amennyiben a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összeg, meghiúsul. Hitelkeretedről és a törlesztési feltételekről minden esetben tájékozódj a vásárlás előtt! Lehetőséged van hitelkereted megemelésére is, ehhez hívd a Cetelem ügyfélszolgálatát a (06-1) 458-6070-es telefonszámon!
  • Üzleteinkben a fizetés kicsivel több időt vesz igénybe, mert a Cetelem Bank rendszerén keresztül történik ebben az esetben az engedélyezés, nem POS terminálon.
A Cetelem hivatalos oldalát ​itt éred el.
A Cetelem hitelkártya hirdetményről ​itt tájékozódhatsz.
Az akció időtartama: 2024. február 01. napjától visszavonásig.
A hirdetmény érvényes: 2024. február 01. napjától visszavonásig.


7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával: THM 38,75%

Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,75%, 375 000 Ft hitelösszeg 2024. február 1. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (továbbiakban a „Bank”) által kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A hitelkártya kibocsátója a Bank. A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő - a lent megjelölt kivételek alá nem tartozó -, Bank által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártyához tartozó hitelszámláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. Ha vételár a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegű a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Aqua Optima Kft. a Bank hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
A jelen kedvezmény nem vehető igénybe olyan hitelkártyával, melynek az eredeti kibocsátója az ONEY Kft. volt és a Bankra állományátruházás útján átruházásra került, illetve 2022. november 19. és 2023. augusztus 31. között a Bank által kibocsátott és Auchan áruházakban értékesített Auchan-Oney közös márkajelzésű hitelkártyával. 
Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.
https://www.mnb.hu/letoltes/tulzott-eladosodottsag-tajekoztato-2023-12-22-clean.pdf

Az akció időtartama: 2024. február 01. napjától visszavonásig.
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!