Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

04

0 hozzászólás

Cetelem hitelkártyával 7% kedvezmény jár 2023.01.01-től, visszavonásig!

Rendelj webáruházunkban egyszerűen, gyorsan, 7% extra kedvezménnyel.
Kérd személyes átvételre boltjainkba megrendelésedet és használd a már meglévő Cetelem hitelkártyádat fizetésnél és élvezd ki az azonnali 7%-os kedvezményt.


Fontos tudnivalók:
  • Csak Cetelem hitelkártya esetén vehető igénybe a kedvezmény.
  • Kizárólag a webáruházunkban leadott megrendelések él a kedvezmény. Csak személyes bolti átvétel és cetelemes hitelkártyás bolti személyes kifizetés esetén.
  • Minden olyan termékünkre érvényes a 7% akció, amit bolti személyes átvétellel és utánvéttel (Cetelem hitelkártya) lehet fizetni. Kedvezmény nem vonatkozik a faházakra/tárolókra, borhűtőkre és az exkluzív termékekre (melyeket csak személyesen üzleteinkben lehet megvásárolni).
  • Megrendelésedet arra névre add le, ami a Cetelem hitelkártyán szerepel, tehát a kiállított számlán és a hitelkártyán szereplő névnek meg kell egyeznie.
  • Cetelem hitelkártyát csak természetes személy igényelhet. Cégnévre leadott rendelést az átvevő személynek nem álll módjában a saját nevére szóló Cetelem hitelkártyával rendezni.
  • A 7% kedvezmény az ügyfél hitelkeretének erejéig érvényes. A vásárlás, amennyiben a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összeg, meghiúsul. Hitelkeretedről és a törlesztési feltételekről minden esetben tájékozódj a vásárlás előtt! Lehetőséged van hitelkereted megemelésére is, ehhez hívd a Cetelem ügyfélszolgálatát a (06-1) 458-6070-es telefonszámon!
  • Üzleteinkben a fizetés kicsivel több időt vesz igénybe, mert a Cetelem Bank rendszerén keresztül történik ebben az esetben az engedélyezés, nem POS terminálon.
A Cetelem hivatalos oldalát ​itt éred el.
A Cetelem hitelkártya hirdetményről ​itt tájékozódhatsz.
Az akció időtartama: 2023. január 01. napjától 2023. december 31-ig.
A hirdetmény érvényes: 2018. július 1-től visszavonásig.

7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával: THM 38,10%
 
Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,01%, 375 000 Ft hitelösszeg 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt. (Bank).  A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (bank) által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a rendelés online történt, bolti személyes átvétellel, és ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Aqua Optima Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Véget nem érő kuponkedvezmények!
Akció 
2023 máj 24.
Véget nem érő kuponkedvezmények!

Örömmel ajánljuk figyelmedbe az új exkluzív kuponokat, melyekkel most még nagyobb örömmel és előnnyel vásárolhatsz a webáruházunkban.

Értékelj és nyerj!
Akció 
2023 máj 12.
Értékelj és nyerj!

Vásárolj bármilyen Logitech terméket a weboldalunkon keresztül, értékeld és nyerj!

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!