Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

13

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Sony A90J TV

A panelt az LG szállítja, de a hardver a Sony saját fejlesztése.

 

A Sony a CES-en mutatta be új prémium kategóriás TV-jét, az A90J-t. A TV a gyártó szerint több szempontból is mérföldkő lehet. Egyfelől új operációs rendszer fut majd rajta, másfelől a Sony saját új képfeldolgozó chipjét használja.

 

A Google TV rendszer a korábbi Android TV utódjának tekinthető. A fejlesztők ígérete szerint ennek használata sokat egyszerűsödött, kevesebb erőforrást igényel és általánosságban is gyorsabb navigálást tesz lehetővé. Emellett egyszerűbben érhetők el rajta a különféle tartalmak és szolgáltatások is. A Sony A90J már ezt a rendszert fogja használni.
 


A várhatóan több méretben is elérhető újdonság az LG által gyártott OLED panelt kapja, amelynek felbontása természetesen 4K-s lesz. Az ezen megjelenő tartalmakat a Sony saját fejlesztésű képalkotó chipje kezeli, amely az ígéretek szerint jelentős előrelépést jelent majd a technológiában. A készülék emellett a hangzást is a hagyományostól eltérő módon állítja elő, hanem a kijelző rezgetésével.

 

A Sony egyelőre nem fedte fel, hogy az A90J mikor kerülhet a boltokba. Ugyanígy nem lehet tudni az ajánlott fogyasztói árat sem, de mivel eleve a prémium kategóriába készül az újdonság, garantáltan mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni érte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!