Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

27

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Roccat Kone Pro és Kone Pro Air

A két egér között mindössze a vezeték a különbség.

 

A Roccat a minap két új egeret is bemutatott, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a kettő között csak egyetlen, de annál fontosabb különbség van. A Roccat Kone Pro vezetékkel, a Roccat Kone Pro Air pedig Bluetooth-on kapcsolódik a számítógéphez.

 

A Kone Pro megjelenésében semmi extrát nem kínál, de sokaknak épp ezért lehet majd vonzó választás. Ami viszont mindenképpen feldobja a designt, az a két fő billentyűnél némileg áttetsző műanyag borítás. Így a billentyűk alatt található LED-ek sejtelmes fényt árasztanak belülről.
 


Az egérben a Roccat saját tervezésű Titan kapcsolói lapulnak. Ezek érdekessége, hogy nem a hagyományos mechanikus módon működnek, hanem fénytörés elvén, így a gyártó ígérete szerint az időtállóság is nagyságrendekkel magasabb, akár százmillió kattintást is elbírnak. Az egér alján egy PixArt PMW3370 továbbfejlesztett változata regisztrálja a mozgatást, amely 19 000 DPI-ig skálázható.

 

A Roccat Kone Pro Air USB-C csatlakozón keresztül tölthető, amelynek csatlakozója a két fő billentyű alatt található, így hagyományos vezetékes egérként használhatjuk tovább töltés közben is. A Roccat május közepén tervezi piacra dobni a két újdonságot, amelyek közül a vezetékes 80, a vezeték nélküli 130 dollárt kóstál majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!