Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

11

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Google Pixel 7a

Bő fél évvel a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro után itt a legújabb változat kisebb kijelzővel, jobb kamerával.

 

Az elmúlt időszakban már szinte minden fontosabb infó kiszivárgott a Google Pixel 7a-ról, de hivatalossá csak a minap váltak a részletek. A Google az előző generációhoz hasonlóan egy az alapmodellhez képest csak kevés változást hozó variációt hozott, amely valamiben gyengébb, máshol viszont erősebb.

 

A Pixel 7a lelke a Google saját tervezésű Tensor G2 chipje, amely mellé Titan M2 biztonsági chip és MaliG710 MP7 grafikus vezérlő jár. Memóriából 8 GB-ot kapunk, fedélzeti tárhelyből pedig 128 GB-ot, ami nem bővíthető. A készülék 6,1 hüvelykes OLED kijelzőt kapott 1080*2400 pixeles felbontással és 90Hz-es képfrissítéssel.
 


Az előlapon 13 megapixeles szelfikamerát találunk, a hátoldalon pedig egy 64 megapixeles fő kamerát kiegészítve egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű egységgel. E téren valamivel erősebb a kínálat a sima Pixel 7-hez képest.

 

A Pixel 7a 4385mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely vezetéken és vezeték nélkül is 18W-tal tölthető. Visszatöltési opció azonban nincs, ami visszalépés a sima Pixel 7-hez képest. A Google az újdonságért 510 euró körüli árat kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!