Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

09

0 hozzászólás

Bemutatkozott a brutálisan erős ZTE Nubia Red Magic 9S Pro+

A kínai gyártó olyan okostelefont rakott össze, amivel jelenleg nem nagyon vehetik fel a versenyt mások.


A gyártók imádnak olyan készülékeket tervezni, amelyekkel, ha csak rövid időre is, de valamilyen szempontból ledominálhatják a teljes okostelefonos piacot. Így tesz most a ZTE is, amely bemutatta a sokak szerint a jelenlegi legerősebb androidos okostelefont.

 

A ZTE Nubia Red Magic 9s Pro+ lelke egy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC, amelyet Adreno 750 GPU-val és modelltől függően 16 vagy akár 24 GB memóriával is megtámogatnak. A fedélzeti tárhely 512 GB vagy 1 TB lehet. Ehhez Android 14 és Redmagic OS 9.5 operációs rendszer dukál.

A készülék 6,8 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, ennek felbontása 1116*2480 pixel, amit 120Hz-en frissít. Ennek tetején találjuk a 16 megapixeles szelfikamerát, amelyet az ujjlenyomatolvasóhoz hasonlóan a képernyő alá rejtettek. A hátoldalon egy 50 megapixeles fő egység mellett 50 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 2 megapixeles mélységérzékelős rendszert találunk. Képernyő és kamerák terén tehát nem rossz, de nem is kielemkedő a Red Magic 9s Pro+.

 

A készüléket 5500 mAh-s akkumulátorral szerelik, amelyet vezetéken 165 W-tal is lehet tölteni. A telefonból készül egy Pro változat is, amely szinte teljesen megegyezik a Pro+-szal, csupán abban tér el, hogy azt csak 12 GB memóriával lehet kérni, illetve abban 6500 mAh-s akkumulátort találunk 80W-os gyorstöltéssel. A ZTE Nubia Red Magic 9s Pro+ 740 euróba, a Pro pedig 610 euróba kerül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Antec Shift ARGB
Tech 
2024 okt 02.
Antec Shift ARGB

A termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes ATX-házat a függőleges GPU-telepítések támogatására konvertálják.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!