Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

10

0 hozzászólás

Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.

 


Jeff Williams, az Apple operatív igazgatója bemutatta a modellt, amely szerinte a „legnagyobb hordható kijelzővel rendelkezik, amit valaha építettünk” – még az Apple Watch Ultra-nál is nagyobb –, és akár 30%-kal nagyobb képernyőfelülettel rendelkezik. Ezenkívül egy további szövegsor is látható lesz az üzenetekhez, levelekhez vagy hírekhez.
Mind a kijelző, mind a ház szélesebb képaránnyal és lekerekített sarkokkal rendelkezik, mondta Williams.

A Series 10 kijelzője szögben nézve akár 40%-kal fényesebb is lesz a jobb láthatóság érdekében. Mindig bekapcsolt módban a kijelző másodpercenként egyszer frissül, a korábbiak helyett percenként.


Az Apple bemutatta az Apple Watch első fényes alumínium felületét is, koromfekete színben. Szilícium nanorészecskékkel polírozva speciális felületi fényt eredményez. Az eszköz további lehetőségei közé tartozik a rózsaszín arany és az ezüst alumínium. A Williams szerint az alumínium felületek tömege akár 10%-kal is kisebb, mint az előző generációé.


Az új titán kivitel akár 20%-kal kisebb súlyú, mint a korábbi modellek, és „karbonsemleges” – mondta a Williams. A korábbi generációk rozsdamentes acél felületét váltja fel.
A készülék még mindig 50 méteres vízállóságot igér.

A felhasználók 30 perc alatt akár 80%-ra tölthetik fel óráikat, így a 10-es sorozat az eddigi leggyorsabban tölthető Apple Watch - mondta Williams. 18 órás akkumulátorral is rendelkezik.


A telefonhívások javítása érdekében az Apple egy neurális hálózatot épített be a Series 10-be, amely elnyomja a háttérzajt, hogy a beszélgetések tisztábbak legyenek – tette hozzá.

Ami a fitneszt illeti, az Apple Watch új módszereket vezetett be az edzések nyomon követésére. A kajakosok, kenusok és evezősök számára az Apple Watch edzésalkalmazása nyomon követheti az útvonalakat és az evezős tevékenységeket, bemutatva a Tides alkalmazást, valamint az új mélység- és vízhőmérséklet-érzékelőket.

Az Apple Watch Ultra 2 fekete színben debütál

Az Apple Watch Ultra 2 rendelkezik „a sportórák legpontosabb GPS-ével” – mondta az Apple, tökéletes társként hirdetve az edzésrajongók számára.

Emlékeztetőül, az óra a következőket kínálja:

- Mélységmérő búvárkodáshoz

- Kettős frekvenciájú GPS

- Fejlett helymeghatározó szoftver

- Az ingerlés jellemzői

- Egyedi edzések

Automatikus ütésérzékelés és körszámlálás az úszók számára.

Fejlett iránytű alkalmazás, amely tartalmazza a szélességi, hosszúsági, útponti és visszalépési fokokat, valamint offline térképeket részletes útbaigazítással akkor is, ha az iPhone nincs a közelben.

Bejelentették az AirPods 4-et!


Az Apple azt állítja, hogy 3D-s modellezést és lézeres topográfiát használt a „legkényelmesebb AirPods” formájának kialakításához. Ezeket a H2 chip hajtja.


A vállalat szerint a fejhallgató hatalmas javulás a hangminőségben, és a „legjobb hangzású AirPods”. Személyre szabott térbeli hangrendszerrel is rendelkeznek, és az Apple szerint képesek lesznek segíteni a környezeti zaj csökkentésében.

Az AirPods 4 töltőtok kompatibilis az USB-C-vel, és ez a valaha volt legkisebb tok. A tokot vezeték nélkül is töltheti.

Az AirPods Pro 2 három új egészségügyi funkcióval rendelkezik, beleértve a klinikai minőségű hallókészüléket.


Az Apple az AirPods Pro 2-t „hihetetlen egészségügyi képességekkel” rendelkező termékként forgalmazta, beleértve három speciális egészségügyi funkciót.

A hallásvédelem, amely alapértelmezés szerint be van kapcsolva minden hallgatási módban, minden felhasználó számára elérhető lesz. Mivel az Egyesült Államokban élő felnőttek 80%-ának az elmúlt öt évben nem volt hallásellenőrzése, a cég bevezette az AirPods Pro és iPhone készülékekkel végzett klinikailag validált hallásvizsgálatot, amelynek elvégzése mindössze öt percet vesz igénybe – közölte a vállalat.

Az AirPods Pro klinikai minőségű, vény nélkül kapható hallókészülék funkcióval is rendelkezik. Miután a felhasználók elvégezték a hallásvizsgálatot, az AirPods Pro könnyen személyre szabott hallókészülékké válhat, mondta az Apple. Az eredményül kapott „hallási profil” automatikusan alkalmazásra kerül a zenére, a filmekre és a telefonhívásokra a felhasználó összes eszközén.

Frissített AirPods Max új színekkel, az USB-C-vel bejelentettel.

Apple bejelentette a frissített AirPods Max-ot USB-C töltéssel és három új színnel: narancssárga, lila és csillagfény.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!