Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

10

0 hozzászólás

Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Az új iPhone a következőkkel rendelkezik:
 

- Aerospace-minőségű alumínium.

- 85%-ban újrahasznosított tartalom a házban.

- Két méretválaszték: 6,1 hüvelyk iPhone 16-hoz és 6,7 hüvelyk iPhone 16 Plus-hoz.

-Testreszabható műveletgombok (például zseblámpa éjjel és naptár nappal)

-A vadonatúj „kameravezérlő” gomb, amely egy kattintással azonnali hozzáférést biztosít a kamerához, valamint lehetővé teszi a kamera különféle funkcióinak az ujjaink csúsztatásával történő beállítását.

-Vadonatúj A18 chip az iPhone 16-hoz, nagy generatív modellek futtatására optimalizálva, és 2x gyorsabb neurális motorral.

-Új 48 megapixeles kamera, az iPhone 14 felbontásának 4-szerese.Macro photo.

-Új ultraszéles kamera, amely lehetővé teszi az automatikus élességállítást és több fény rögzítését gyenge fényviszonyok között

-Térbeli fotók

-Testre szabható, AI gyűjtemények az iOS 18 fotógalériájában

Az Apple elmondta, hogy az iPhone 16-hoz készült új A18 chip 3 nanométeres technológiával és négy hatékonyságú maggal rendelkezik, amelyeket szinte minden iPhone-élményben használnak, beleértve az Apple Intelligence-t is. Az Apple szerint a chip akár 30%-kal nagyobb tartós teljesítményt nyújt a játékokhoz.

Akár 60%-kal gyorsabb is, mint az iPhone 12 CPU-ja, és a sebesség kihívást jelent a csúcskategóriás asztali PC-k számára – mondta az Apple, hozzátéve, hogy az iPhone 16 GPU-ja akár 40%-kal gyorsabb, mint az iPhone 15-ben.

Az árak idehaza így alakulnak:
IPHONE 16 – 399 990 FT
IPHONE 16 PLUS – 449 990 FT


Az Apple leleplezte az iPhone 16 Pro-t és az iPhone 16 Pro Max-ot, amelyek csatlakoznak a vállalat által korábban bejelentett iPhone 16-hoz és iPhone 16 Plus-hoz. Ezek az Apple prémium telefonjai, amelyek szebb képernyővel és kamerával rendelkeznek, mint a hagyományos modellek.

Az Apple iPhone 16 Pro kijelzője 6,3 hüvelykes, az Apple 16 Pro Max pedig 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami nagyobb, mint a korábbi modellek, amelyek 6,1 hüvelyk, illetve 6,7 hüvelykesek. Az új modellek „minden Apple-termékhez képest a legvékonyabb szegélyekkel rendelkeznek” – mondta az Apple, és „a valaha volt legjobb iPhone-kijelzőinknek” nevezte őket. A titán súlya csaknem fele a rozsdamentes acél tömegének, és „karcállóbb, mint a titán más formái, amelyeket mások használtak”.

A cég azt is elmondta, hogy az új iPhone 16 Pro Max „a valaha volt legjobb iPhone akkumulátor-élettartammal rendelkezik”, de további részleteket nem közölt.

Az új iPhone Pro modellek egy A18 Pro chipet tartalmaznak második generációs 3 nanométeres tranzisztorokkal és egy új, 16 magos neurális motorral, amely az Apple Intelligence-t hajtja, és amelyet kifejezetten a mesterséges intelligencia generatív munkaterhelésére terveztek, a vállalat szerint 17%-os növekedést eredményezve. teljes rendszermemória sávszélesség. "Még gyorsabb és hatékonyabb, mint az A18" - mondta a vállalat.


Az Apple emellett bevezette a 4K-s videórögzítést 120 képkocka/másodperc sebességgel, ami az iPhone kamera „eddigi legnagyobb felbontása és képkockasebessége”


A Pro modellek négy, csökkentett zajszintű, „stúdióminőségű” mikrofont tartalmaznak, amelyeket részben ének- és akusztikus felvételekhez, valamint térbeli hangrögzítésre terveztek. A vállalat szerint egy új „Audio Mix” funkció, amelyet az Apple „iparág elsőként” nevezett, gépi tanulást használ a háttérelemek azonosítására és elkülönítésére a felhasználó beszédétől.

Az Apple azt mondta, hogy a Voice Memos új frissítése, amely „később ebben az évben” érkezik, lehetővé teszi az emberek számára, hogy más zeneszámokat rétegezzenek a korábban rögzített hangjegyzetek fölé. A funkció segíthet például a dalötleteket tesztelő zenészeknek abban, hogy egy gitársávot rétegezzenek egy korábban felvett énekszámra.


Az árak idehaza így alakulnak:
IPHONE 16 PRO – 499 990 FT
IPHONE 16 PRO MAX – 599 990 FT

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!