Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

03

0 hozzászólás

Akár másfél hónapig is bírja a BlackView X1 okosóra

Normál használattal persze jóval hamarabb kifullad, de még így is másfél hétig kiszolgál.


Bemutatkozott a Blackview X1 okosóra, amely kifejezetten azoknak lehet majd vonzó választás, akik nem szeretik minden kütyüjüket minden este töltőre dugni. Az eszköz ugyanis amellett, hogy alapszinten minden fontosabb funkcióval szolgál, bőséges üzemidőt is kínál.

 

A Blackview X1 1,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ezen négy előre programozott számlap jeleníthető meg. Az okosóra az alapvető szolgáltatásokat kínálja: mutatja a beérkező értesítéseket és a telefonhívásokat, emellett előre programozott sportfunkciókkal és pulzusfigyelővel is rendelkezik. Víz- és ütésálló kialakítása miatt akár uszodai sportokhoz is kiváló.
 


Ami viszont tényleg vonzóvá teheti sokak szemében, az a gyártó által ígért üzemidő. Ez ugyanis alapmódban akár 45 nap is lehet. Persze normál használat mellett ez az idő jelentősen lecsökken, viszont még így is kellemesnek mondható, hiszen 10 napig, vagyis jó másfél hétig így is kiszolgálja a használóját.

 

A Blackview X1 Android és iOS okostelefonokkal egyaránt párosítható, ajánlott fogyasztói ára 22 000 forint körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!