Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

27

0 hozzászólás

A legalsó polcra készült a Xiaomi Redmi A2

Az olcsó készülék gyenge hardverrel érkezik, de így is lehet piaca.

 

Nem mindenki a csúcskategóriás okostelefonokat keresi, már csak azért sem, mert ezek árazása évek óta jócskán túl van tolva. Viszont akárhogy is nézzük, mégis csak telefonokról beszélünk és sokan vannak, akiknek tökéletesen elegendők a legalapvetőbb funkciók. Ők válogatnak általában az alsó polcról, nekik lehet alternatív a most bemutatott Xiaomi Redmi A2.

 

A készülék egy Mediatek Helio G36 chipre épül, amit PowerVR GE8320 grafikus vezérlővel támogatnak meg. Memóriából 2 vagy 3 GB kerülhet bele modelltől függően. A fedélzeti tárhely mindkét modell esetében 32 GB, amit microSDXC kártyával tovább lehet bővíteni. A 6,52 hüvelykes IPS LCD kijelző felbontása 720*1600 pixel.

Ennek tetején notchon csücsül az 5 megapixeles szelfikamera. A hátoldalon egy 8 megapixeles kamerát találunk, amit egy 0,08 megapixeles mélységérzékelővel egészítettek ki. A készüléket 5000 mAh-s akkumulátorral szerelik, amit 10W-tal lehet vezetéken megkínálni.

 

A Xiaomi két változatot is piacra dob az újdonságból. Ezek között egyetlen különbség lesz csupán: az A2 Plusban lesz ujjlenyomatolvasó is. A készülék egyébként 115 dolláros áron kerülhet a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!