Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

13

0 hozzászólás

PlayStation 5 nosztalgikus megjelenésben

A Sony bemutatta a PS5 és PS5 Pro speciális limitált kiadását.


A PlayStation 30th Anniversary Collection 30. évfordulóját ünnepli az első PlayStation megjelenése óta, amely akkoriban ikonikus és népszerű játékkonzolok színsémáját mutatta be. Ez a dizájn nem tartott sokáig, mivel a második generáció fekete színsémára váltott, ami a PS3 és PS4 esetében is folytatódott. A PS5 jelenleg fehér színsémával érhető el, de a felhasználók viszonylag könnyen megváltoztathatják a borítókat vagy hozzáadhatnak matricákat ízlésüknek megfelelően.

Az Anniversary Collection egy lépéssel tovább megy azáltal, hogy további csomagokat tartalmaz, például függőleges állványt, amely eredetileg nem a PS5 Pro része.

Tartalmazza a limitált kiadású PS5 Pro konzolt 2 TB SSD-vel, a szabványt támogató területeken a Wi-Fi 7-et, valamint a hozzá tartozó korlátozott kiadású tartozékokat – DualSense vezeték nélküli vezérlőt, DualSense Edge vezeték nélküli vezérlőt, DualSense töltőállomást és konzolfedelet a lemezmeghajtóhoz (lemez). A meghajtó külön vásárolható meg).

Függőleges állványt és speciális gyűjtői tárgyakat is tartalmaz:

-Eredeti PlayStation kontroller stílusú kábelcsatlakozó ház
-Négy PlayStation Shapes kábelkötegelő
-PlayStation matrica
-Limited Edition PlayStation poszter (1/30 lehetséges kivitel)
-PlayStation gemkapocs

Mindössze 12 300 PS5 Pro rendszer készül, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a túlnyomó többséget olyan scalperek vásárolják meg, akiknek egy hetük van az automata vásárlási eszközeik előkészítésére (sajnos). Azonban még mindig van esély arra, hogy az igazi játékosok számára elérhető lesz, akik mindig is szerettek volna egy különleges kiadást, különösen a legújabb hardverrel.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Sony nem Pro verziót ad ki, ugyanazzal a színsémával és csomaggal. Ez a verzió könnyebben megvásárolható. Ezenkívül a vezérlők és a Portál speciális kiadásai is elérhetők lesznek.





Az előrendelések szeptember 26-án indulnak a hivatalos PlayStation áruházon keresztül. Azokban a régiókban, ahol az üzlet nem elérhető, a részt vevő kiskereskedők kezelik az előrendeléseket. Azokban a régiókban, ahol nincs hivatalos PlayStation áruház, a kiskereskedők kínálják ezeket a termékeket. A nem Pro-verziót is ugyanazon a napon kell előrendelni, de október 10-én kezdődik az előrendelés a kiskereskedőktől.

Forrás: VideoCardz.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!