Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

19

0 hozzászólás

2022-re csúszott a Hogwarts Legacy

A Harry Potter szerepjáték idén biztosan nem jelenik meg.

 

A Warner Bros. Interactive tavaly jelentette be, hogy készül a Hogwarts Legacy, egy nyílt világú szerepjáték a Harry Potter regények világában. Akkor úgy számolták, hogy a játék valamikor idén jelenhet meg, ám mostanra kiderült, hogy ebből semmi sem lesz.

 

A Hogwarts Legacy az Avalanche Studios csapatának kezei közt formálódik. A stúdió korábban olyan játékokkal szerzett hírnevet magának, mint a Just Cause széria, a Mad Max vagy legutóbb a Rage 2. A minőségre tehát várhatóan nem lesz majd panasz.
 


A játék történetéről egyelőre nem sok részlet ismert. Az események valamikor az 1800-as évek végén játszódnak majd, vagyis jóval a Harry Potter történet előtt. A helyszín a Roxfort varázslóképző lesz, de a hírek szerint ki lehet majd lépni a világba is, amit szabadon bejárhatunk. A játékosok egy általuk megteremtett tanulót fognak alakítani, aki ősi mágiát hordoz magában, ez pedig egy sor veszedelmes kalandba sodorja.

 

Az eredeti tervek szerint a játék valamikor 2021-ben jelent volna meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Ám a készítők a napokban jelezték, hogy több időre van szükségük a munkához. Ahhoz, hogy a Hogwarts Legacy tényleg olyan minőséget képviseljen, amit a rajongók elvárnak, még sok munkára van szükség, ezért a premierre leghamarabb valamikor 2022-ben kerülhet sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!