Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

03

0 hozzászólás

A Sony PlayStation 5 Pro szeptember 10-én érkezik

A cég egy prezentációt jelentett be, amelyet maga Mark Cerny tart.

A Sony bejelentette a PlayStation 5 technikai prezentációját, amelyet Mark Cerny prezentál. Várhatóan egy olyan frissítés, amelyet sok játékos már alig vár.
 

Ez a technikai bemutató valószínűleg a PlayStation 5 Pro piacra dobásához kapcsolódik, amelyet a pletykák szerint még ebben a hónapban jelentenek be, bár talán nem mostanában. A konzol bemutatója több hónapos kiszivárogtatás után érkezik a frissített dizájnról és belső hardverről, amelyek állítólag jelentősen javultak ebben az iterációban.


Alig néhány napja a Sony hivatalosan is bemutatta az új konzol dizájnját, amelynek egyik oldalán állítólag három fekete csík található. A kedvcsináló kép a PlayStation platform 30. évfordulója alkalmából jelent meg.


A pletykák szerint az új konzol várhatóan AMD Zen 2 CPU architektúrát fog tartalmazni frissített RDNA 3 GPU-val kombinálva. Azt is javasolják, hogy a GPU számára előnyös lehet az AMD új RDNA 4 ray tracing hardveres gyorsítása. A pletykák szerint a konzol összesen 60 számítási egységgel rendelkezik, ami csaknem megduplázza a nem PRO verzióét, a GPU számítási teljesítménye pedig megháromszorozódott az AMD RDNA kettős kiadású kialakítása miatt.

A pontos megjelenési dátumot még nem erősítették meg, de a korai bejelentés alapján valószínű, hogy a PS5 Pro még az ünnepek előtt elérhető lesz.

Forrás: Videocard.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!