Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

23

0 hozzászólás

Nem kiemelkedő, de korrekt a Xiaomi Mix Flip

Befutott a kínai gyártó első függőlegesen nyitható okostelefonja.

 

A többi nagy telefongyártóhoz hasonlóan a Xiaomi is kínál már kinyitható okostelefont, de eddig kizárólag táblagéppé hajtogatható változatot készítettek. Ezen változtat a napokban bemutatott Xiaomi Mix Flip, amely a régi időket idézve függőlegesen nyitható.

 

A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip, amelyet Adreno 750 GPU-val és modelltől függően 12 vagy 16 GB memóriával támogatnak meg. A belső tárhely mérete lehet 256 vagy 512 GB, de elérhető lesz 1 TB-os változat is. A telefon összecsukva egy 4 hüvelykes AMOLED panelt kínál, amelynek felbontása 1392*1208 pixel, ezt 120Hz-en frissíti. Kinyitva a belső LTOP AMOLED képernyő 1224*2912 pixelt és 120Hz-et nyújt.

A szelfikamera 32 megapixeles, amely felül a képernyő közepére fúrva kapott helyet. A hátoldalon pedig 50 megapixeles fő kamera mellé egy 50 megapixeles telefotó egység fért még oda 2x optikai zoommal. Kamerák terén tehát nem nyújt semmi kiemelkedőt a telefon, de hozza a manapság elvárható minimumot.

 

Az eszközt egy 4780 mAh-s akkumulátorral szerelik fel, amelyet 67Wtal lehet tölteni, de csak vezetéken. A gyártó tehát egy alapvetően korrekt, de lényegében semmilyen téren sem kiemelkedő kinyitható okostelefont rakott össze. Cserébe az ára kategóriáján belül barátinak mondható, 760 euró körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!