Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

08

0 hozzászólás

Mitől okos a Samsung Smart monitor termékcsaládja?

Az előre telepített Microsoft Office 365 segítségével az M5 és M7 monitorok tanuláshoz és munkához is kiválóan alkalmasak, akár PC nélkül is, a Samsung Smart Hubon keresztül pedig a legtöbb streaming szolgáltató kínálata is elérhető.

 

A Samsung az elsők között reagált az utóbbi évben az egész világon beállt változásokra. A világméretű járvány miatt emberek milliói kényszerültek otthonaikban maradni, onnan végezni a munkájukat, folytatni tanulmányaikat. A Samsung nekik készítette el a Smart monitor termékcsaládját.

 

A Samsung Smart monitor tulajdonképpen egy új termékkategória a Samsung kínálatában, amely jelenleg két típust foglal magába: az M5 és az M7 változatokat, előbbiből 27 és 32 hüvelykes méret érhető el, utóbbiból csak 32 hüvelykes. Természetesen a technikai paraméterek terén vannak különbségek, de az okosfunkciók mindkét modellben ugyanúgy elérhetőek.
 


Az M5 1920*1080p felbontást kínál, a VA panel képfrissítése 60 Hz, viszont támogatja a HDR10 tartalmakat is. A fényerő maximum 250 cd/m2, amely mellé 3000:1 kontrasztarány párosul, a válaszidő pedig 8 ms. Az M7 ezzel szemben már 3840*2160 pixeles felbontást kínál, minden más paraméter megegyezik a kisebb testvégével.
 


Ami viszont az okosfunkciókat illeti, a monitorok a Samsung okostv-khez hasonló, Tizen rendszerre épülő szolgáltatásokat kínálnak. Ami különösen hasznossá teheti mind a munkában, mind a tanulásban, hogy PC nélkül is elérhetők rajta a Microsoft Office 365 csomag szoftverei, amelyek előre telepítve vannak a monitorokra. A monitorok könnyedén kapcsolódhatnak a számítógépekhez és az okostelefonokhoz, tabletekhez is. Ehhez használhatjuk a Tap View, az App Casting vagy az Apple AirPlay 2 szolgáltatásokat. A Samsung DeX alkalmazásnak köszönhetően a mobileszközeink segítségével is teljeskörű PC-s élmény érhető el.
 


A Smart monitorok vezeték nélküli kapcsolaton (wifi, Bluetooth), képesek távoli kapcsolatot létesíteni a számítógéppel. Az M7 emellett USB Type-C csatlakozót is kapott, így azon keresztül kép- és adatátvitelre is van mód, illetve 65W-os gyorstöltést is támogat. Az okostv-khez hasonló szórakoztató funkciók pedig a munka vagy tanulás után is hasznos eszközt varázsolni a Smart monitorokból. A Samsung Smart Hubra csatlakozva a legnépszerűbb streaming szolgáltatások is elérhetők, így az HBO Max vagy a Netflix, a Youtube.

 

A Samsung Smart monitorok az Aqua kínálatában is elérhetők, az M5 27 hüvelykes változata most 79 900 forint, míg a 32 hüvelykes 89 900 forintért vásárolható meg. Az M7 139 900 forintos áron érhető el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!