Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

09

0 hozzászólás

A Red Dead Redemption október 29-én érkezik PC-re.

A kiszivárogtatások igazak voltak, és a Rockstar Games végre megerősítette ezt. A Red Dead Redemption október 29-én érkezik PC-re.


A Red Dead Redemption 2010-ben jelent meg, és hivatalosan soha nem volt elérhető PC-n, de ez a hónap későbbi részében megváltozik. Az akció-kalandjáték, amely már elérhető PlayStationre, Nintendo Switchre és Xboxra, most PC-re érkezik.

A PC-s kiadás a Double Elevennel való együttműködés, amely olyan új funkciókat tartalmazott, mint a 4K és a 144 Hz támogatása. A játék támogatja az ultraszéles és szuper ultraszéles módokat is (21:9 és 32:9). HDR10 támogatással rendelkezik, és kontrollerek nélkül is teljesen lejátszható lesz.


A Rockstar Games megerősítette, hogy a játék támogatja a DLSS Frame Generation, DLSS 3.7 és AMD FSR 3.0 verziókat (az AMD Frame Generation említése nélkül). Állítások szerint a játékosok hozzáférhetnek a húzási távolság és az árnyékminőség beállításához.




A PC-s kiadás tartalmazni fogja az Undead Nightmare zombi horror társtörténetét. A játék a Steamen, az Epic Games Store-on és a Rockstar Store-on keresztül fog megjelenni.

A minimális specifikációk közé tartozik a GTX 960 (egyes forrásokban helytelenül RTX-ként szerepel) vagy a Radeon R7 360. Az ajánlott specifikációk az RTX 2070-et vagy a Radeon RX 5700 XT-t említik.
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!