Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

30

0 hozzászólás

Bemutatkozott két Razer Tomahawk házikó

Egy ATX és egy mini-ITX házat is bemutatott a gyártó.

 

A Razer a saját rendezvényén mutatta be a napokban az újdonságait. Az egereiről és más perifériaeszközeiről ismert gyártó többek közt két új számítógépházat is bemutatott, amelyek a Tomahawk családot gyarapítják. Az egyik egy normál méretű ATX-ház, a másik viszont egy jóval kompaktabb mini-ITX változat.
 


A Tomahawk ATX közepes ház normál méretekkel rendelkezik: 495*235*475mm-es. A mattfekete ház mindkét oldalán kinyitható és lecsatolható oldalfalakat kapott, amelyek természetesen edzett üvegből vannak. A ház alján RGB-világítás dobja fel az egyébként elegánsan visszafogott designt. A szellőzést az oldalfal és az előlap találkozásánál kialakított szellőzőrácsok segítik. A házba ATX, E-ATX, Micro-ATX és mini-ITX alaplapok építhetők. Processzorhűtőből 176mm-es szerelhető be, videokártyából pedig legfeljebb 384mm-es. Háttértárolóból három 3,5 hüvelykes és/vagy öt 2,5 hüvelykes egység fér be.
 


A Tomahawk mini-ITX ház már jóval kisebb, mivel csak 322*206*367mm-es dimenziókkal rendelkezik. Így csak mini-ITX és mini-DTX alaplapokat választhatunk hozzá. Processzorhűtőből 165mm-ig, VGA-ból 320mm-ig nyújtózkodhatunk. Háttértárolóból három 2,5 hüvelykesnek van hely. A ház alatt itt is megtaláljuk az RGB-világítást, egyébként szinte olyan, mint az ATX-változat még növésben lévő kisöccse.
 


A Razer mindkét házra egy éves garanciát vállal. A nagyobbik változat 200 dollár körül kerülhet a boltokba, míg a kisebbik valahol 180 dollár körül állhat meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!