Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

29

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Poco X3 GT

A tavaly ősszel bemutatott Poco X3 már kapott egy felturbózott változatot Pro utótaggal, most egy újabbal bővül a paletta.

 

A Xiaomi Európában Poco néven dobja piacra bizonyos okostelefonjait. Ezek ismérve, hogy általában nagyon baráti áron igen korrekt hardvert kínálnak. Nem lógott ki ebből a sorból a 2020 szeptemberében bemutatott Poco X3 sem, amely idén tavasszal Poco X3 Pro néven felturbózott változatot is kapott. Most pedig bemutatkozott a harmadik variáns, a Poco X3 GT is.

 

A Poxo X3 GT a két elődhöz képest jelentős változtatásokon ment keresztül. A rendszerchipet már nem a Qualcomm szállítja, mivel ebben már egy MediaTek MT6891Z Dimensity 1100 5G SoC teljesít szolgálatot. Ezt 8 GB memóriával és egy Mali-G77 MC9 grafikus vezérlővel támogatják meg. Az okostelefon két változatban lesz kapható:128 és egy 256 GB fedélzeti tárhellyel rendelkező verziók közül lehet majd választani, kártyás bővítési lehetőség nem lesz.
 


A telefon 6,6 hüvelykes IPS kijelzőt kap, amely 1080*2400 pixeles felbontással bír, képfrissítési sebessége pedig 120 Hz. Az előlapon egy 16 megapixeles szelfikamera pihen a képernyő tetején középen. Hátul a fő kamera 64 megapixeles lesz, mellé 8 megapixeles ultraszéles látószögű és 2 megapixeles makro kamera társul majd.

 

A Poco X3 GT a másik két variánssal szemben nem kap jack csatlakozót. Akkumulátor terén is egy picit elmarad tőlük, mivel ebben csak 5000 mAh-s akkumulátor kap helyet. Ezt viszont jóval gyorsabban lehet majd tölteni, mivel 67W-os gyorstöltést támogat (szemben az elődök 33W-os töltőjével). A készülék a tervek szerint már augusztustól kapható lesz, ami pedig az árakat illeti, 260 euró körül mozoghatnak majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!