Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

26

0 hozzászólás

Befutott a Logitech legújabb profi kormánya

A Pro Racing Wheel mellé külön kell megvásárolni a Pro Racing Pedals csomagot.

 

A Logitechtől már megszokhattuk, hogy termékeivel mindenféle piacot igyekszik lefedni, beleértve a gamerek piacát is. Nekik szánják a most bemutatott vadonatúj Pro Racing Wheelt is, amely a már eddig is népszerű profi kormány új generációja. És mellőle nem hiányozhat a szintén profi pedálsor, a Pro Racing Pedals sem.

 

A Logitech az újdonsággal kifejezetten a profi e-sportolókat és a hardcore szimulátorrajongókat célozza. A versenyautók viselkedését idéző hatásokat a Trueforce erő-visszacsatolási technológia és a 11 newtonméter forgatónyomatékú Direct Drive motor párosa garantálja.

 

Az egy mozdulattal levehető kormánykeréken a billentyűk és kapcsolók elhelyezését rengeteg teszt és kísérletezés alapján alakították ki. A valósághű váltási élményért a mágneses pillangó-váltókarok felelnek, amelyek pontosan úgy viselkednek mint a valódi váltók.
 


A Pro Racing Pedals szettet külön kell megvásárolni, de megéri. A pedálok érzékelik a láb nyomáserejét és így pontosabb fékezést szimulálnak. A cserélhető rugókkal a saját ízlésünkhöz igazíthatjuk a pedálsor viselkedését is, valamint a horizontális távolságot is állíthatjuk a pedálok között.

 

A Logitech megkéri az árát az újdonságnak, de ez az elődöknél is így volt. A PC-vel, PlayStation és Xbox konzolokkal egyaránt kompatibilis kormány 1099 eurót, a pedálsorért pedig 349 eurót kell fizetni. A megjelenésre még ebben a hónapban sor kerülhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!