Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

21

0 hozzászólás

A Witcher Geraltja is szerepel a Soulcalibur VI-ban

Vendégszereplőként nem akárkit találtak maguknak a Namcónál. Geralt egyike a videojáték-történelem legjobb kardforgatóinak.

Megszokott dolognak számít, ha egy verekedős játékban a szérián belül megszokott karakterek mellett néha vendégszereplők is beköszönnek. A legutóbbi Mortal Kombat részekben például horrorfilmek gonoszai bukkantak fel: Jason, Freddy, Leatherface vagy épp a Predator és az Alien. Az Injustice 2-ben pedig Hellboy vagy épp a Tini Ninja Teknőcök verekedtek egy jót.
 


Ezt a sort legközelebb a Namco gondozásában készülő Soulcalibur VI fogja folytatni. A készítők már felfedtek korábban néhányat a várható harcosok közül. Így biztosak lehetünk Nightmare, Groh, Ivy, Kilik, Mitsurugi, Sophitia, Xianghua és Zasalamel felbukkanásában. De mellettük egy illusztris vendég is szerepelni fog. A CD Projekt RED stúdiójában készült The Witcher trilógia főhőséről, Geralt of Riviáról van szó. Geralt egyike a videojátékos történelem legjobb kardforgatóinak. Emellett a sors emberfeletti erővel, kitartással és ügyességgel is megáldotta. Így nem csoda, hogy a fent felsorolt harcosok között is megállná a helyét. A Soulcalibur széria mindig is a fegyveres harcokra koncentrált, így Geralt kardjaival remekül illik majd a képbe.
 


De nem csak karaktert kölcsönöznek a The Witcher 3-ból a fejlesztők, hanem arénát is. Egészen pontosan a Kaer Morhen gyakorlóterén küzdhetünk majd meg Geralttal, miközben a The Witcher 3 egyik legnépszerűbb muzsikája fog szólni a háttérben – picit azért átdolgozva.

 

A Soulcalibur VI PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni valamikor idén, de ennek pontos dátumát még nem tudni. Addig is bizonyára további harcosok fognak bemutatkozni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!