Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Szűrők
...
...

Gamer Székek és Kiegészítői

A gamer székek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, mivel a hosszú órákon át tartó játékhoz kényelmes és ergonomikus ülést biztosítanak. 

Miért válasszunk gamer széket?

Ergonomikus Kialakítás

A gamer székek kifejezetten hosszú távú ülésre lettek tervezve, ami elengedhetetlen a játékosok számára. Az ergonomikus kialakítás segít a helyes testtartás fenntartásában, csökkenti a hát- és nyakfájást, valamint megelőzi a kényelmetlenséget. Az állítható háttámla, deréktámasz és kartámasz mind hozzájárulnak a személyre szabott kényelemhez.

Kiváló Minőségű Anyagok

A gamer székek prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A bőr- vagy textilborítás, a memóriahab párnák és az erős acélváz mind hozzájárulnak a szék magas színvonalához.

Kiegészítők a Gamer Székekhez

Deréktámasz és Fejtámasz Párnák

Sok gamer székhez jár alapértelmezett deréktámasz és fejtámasz párna, de külön is megvásárolhatók, ha extra kényelmet szeretnél. Ezek a párnák segítenek a helyes testtartás fenntartásában és csökkentik a hosszú ülés okozta kényelmetlenséget.

Ülőpárnák

Az extra ülőpárnák növelik a komfortot és segítenek a jobb testtartás elérésében. Különböző anyagokból és vastagságban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Kiegészítő Tartók

A kiegészítő tartók, mint például a pohártartók és a fejhallgató tartók, még kényelmesebbé tehetik a játékidőt. Ezek a tartók könnyen felszerelhetők a szék oldalára, így mindig kéznél vannak a szükséges eszközök.

Kerekek és Lábak

A cserélhető kerekek és lábak lehetővé teszik, hogy a szék még jobban illeszkedjen a padlóhoz vagy a szőnyeghez. A gumírozott kerekek csendesebb mozgást biztosítanak, és nem karcolják a padlót.